Complete transformation Waccabuc, NY

Upon exiting the backdoor of the residence the visitor steps into the open air dining area. This spacious patio, surrounded by splashes of bright floral color, allows for plenty of gathering space around the centrally located outdoor kitchen. Due to the family’s elegant tastes and the materials and lighting chosen an environment was created that continues to welcome guests as twighlight arrives.  The terracing on this project makes the most out of previously unusable space.  The prominent feature of the upper terrace is a 20×50 swimming pool highlighted by four sheer descent waterfalls that cascade from the rear retaining wall. After a dip in the pool its only a short walk to a relaxing soak in the custom therapeutic spa.  Both the spa and pool are lit with a color changeable LED lighting system making it an easily customizable space for any occasion.  As evening brings a slight chill this family gathers under a Mahogany covered pergola warming themselves by the fire, the focal point of this cozy outdoor living room.   Over 1,200 tons of ledge rock were removed from this site as this backyard was completely transformed.

COMPLETE TRANSFORMATION WACCABUC, NY :

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
IMG_0121
Powered By Apptha